Sunday, December 19, 2010

Ladies` Man Vol. 3


..és íme eljött a nagy pillanat, holnap este 8-kor lesz a megnyitója az első önálló kiállításomnak, Budapesten.
Teljes a boldogság.
Tökéletes helyük lett a képeknek. Ezúton is szeretném megköszönni ezt a csodás lehetőséget a Hajós 16 tulajdonosának, Pityunak. :)

olyan helyre képzeltem ezeket a képeket, ahol az emberek gyakran megfordulnak. Egy white cube-ban, egy hatalmas üres kiállítótérben egészen más jelentésük lett volna. nem a szituáció abszurditását akarom hangsúlyozni, hanem azt, hogy ez a jelenség ott van a hétköznapjainkban, mindennapos, és biztos vagyok benne, hogy mindannyian ismerünk ilyen embereket (még az is megeshet, hogy lesznek, akik magukra ismernek- hihi.. :) )
azt szeretném, ha egy finom palacsinta mellett az emberek valóban elmeditálgatnának a dolgon és valamilyen (bármilyen!) vélemény kialakulna bennük..

szeretem ezt a sorozatot. minden szempontból nagyszerű élmény volt rajta dolgozni, mert minden egyes új ötletet a barátaimmal valósítottam meg és közben rengeteget nevettünk.. nagyszerű 1év volt ez. (még az is meglehet, hogy folytatom a sorozatot és készülnek még "bugyis képek", mert új ötletek mindig vannak :) )
a másik pozitívum pedig az volt, hogy újra felvettem a kapcsolatot a sorozat ihletőjével, régi "szerelmemmel" és átbeszéltük az ügyet, ha csak egy órára is, de beférkőzhettem egy fiú fejébe és végre megértettem, miért is tette azt, amit tett, így végül megértettem a saját munkámat is.

remélem sokak tetszését elnyeri majd a kiállítás.
végül, de nem utolsó sorban, szeretném megköszönni a legnagyszerűbb embereknek, a barátaimnak a segítséget, hogy ez a sorozat megvalósulhatott..
KÖSZÖNÖM.

ps. nagyon nagyon szeretlek titeket,
Réka

No comments: