Saturday, January 1, 2011

Mosakodás

eljött a nagy összegzés ideje.. 2010:Őszínte leszek..
alig vártam, hogy vége legyen 2010-nek. annyi minden történt az elmúlt 1 évben.. és ez mind iszonyatosan megviselt.. most már tudom és tisztán látom, hogy sok mindenért kizárólag magamat okolhatom.. rengeteg hibát követtem el, de tanultam belőlük. Ha így visszatekintek, azt hiszem a nyári motorbalesettől számítok mindent. egyrészt, mert előtte csak úgy vegetáltam és amúgy is vannak homályos foltok, másrészt, mert az volt a töréspont. utána kezdtem el újra élni. a dolgok azóta nagyon megváltoztak. Voltam végtelenül boldog. teljesültek az álmaim, rengeteg dolgot pipáltam ki a bakancslistámom.. de sokszor voltam szomorú és még ennél is többször sírtam (ez nem tartozik a szokásaim közé. én csak a filmeken sírok, meg ha koncerteken, színházban katarzis ér..) Voltak dolgok*, amiket el kellett engednem és újak, amik leváltották a régieket..

Megtapasztaltam a szenvedélyes, mindent elsörpő erejű szerelmet, és az igazi poklot is ami követte..

Csoda volt. Párizs álom.. (és visszavár).. de szerettem volna azt hinni, hogy vannak olyan álmok, amik valósággá lesznek.. hogy talán egyszer nekem is lehet ilyen szerencsém a szerelemben..
tegnap még itt üldögéltem, teljesen kiábrándulva.. végtelenül csalódottan..
de aztán ismét elővettem a szekrényből az optimista szűk ruhámat, felöltöztem és beláttam, hogy sokkal jobban áll mint a másik.
mert voltak csodaszép pillanataim tavaly is..
például, 2010ben legnagyobb örömömre nagyszerű emberekkel hozott össze a sors, akik nélkül valószínűleg nehezen vészeltem volna át minden nehézséget, meg egyáltalán, a Budapesten töltött napjaimat.. Remélem még több időt tudok majd velük tölteni idén.. óó.. alig várom! :)

tegnap Ruzicaval újéveztem.. borzalmasan indult a buli, de amint felolvadtunk (szó szerint), fantasztikus hangulatban telt.. rengeteget nevettünk és táncoltunk..
(imádom ezt a lányt) szóval mindenképpen ígéretesen indul ez az új esztendő..

aztán meg pár héttel ezelőtt életemben először úgy éreztem, hogy olyan társaságban vagyok, akik mellett merek alkoholt inni.
olyan jó volt ez a változás.. végre levetkőztem pár teljesen elavult és már szinte nevetséges gátlásomat.. ezt is csak a barátaimnak köszönhetem..
Rengeteg új ötletem van.. és lehet, hogy picit megviselten, de új álmokkal és bátran lépek az új évbe..
Tavaly megtanultam, hogy semmi sem lehetetlen.
..idén pedig sokkal ügyesebben próbálom majd kivitelezni a lehetetleneket.
Boldog Új Évet kedveseim!
Sikerekben, szeretetben, szerencsében és egészségben gazdagot!
ps. és ne feledjétek, megmosdani nem csak kívül lehet..

No comments: